top of page
  • londradanbildiriyor

Stonehenge Gizemlerine Yolculuk: Yaz Gün Dönümü Turu

Birazdan detaylarını okuyacağın tur, tarihe ilgi duyan, macera seven ve konforundan da ödün vermek istemeyenler içindir.


21 Haziran’da gerçekleşecek olan Stonehenge Yaz Gün Dönümü Turu (From London: Stonehenge Summer Solstice Sunrise Tour) ile seni binlerce yıllık geleneklerin ve mistik ritüellerin merkezine davet ediyorum. Normal koşullarda Stonehenge'e bu saatlerde giriş izni yok ancak bu özel etkinliğe sınırlı sayıda kişi katılabilecek. Biletler sınırlı, bu yüzden acele edip yerini ayırtmalısın.

Stonehenge: Tarihin İzinde

Stonehenge, antik çağlardan bu yana güneşin doğuşunu izlemek için ziyaret edilen bir mühendislik harikası. Güneş ışınlarının taşların arasından süzülmesiyle büyüleyici bir manzaraya tanıklık edeceksin.


Gün Dönümünün Sihri

Yaz gün dönümü, yılın en uzun günü ve en kısa gecesi olarak kutlanır. Bu özel etkinlikte binlerce insan, güneşin doğuşunu selamlamak için Stonehenge’de bir araya geliyor. Gün doğumuna kadar süren ritüeller ve törenler, seni tarihin derinliklerine götürecek.


Konforlu Ulaşım

South Kensington'dan gece 01:00’de hareket eden özel tur otobüsü, seni konforlu bir yolculukla Stonehenge’e ulaştıracak. 20-30 dakikalık keyifli bir yürüyüşün ardından, bu tarihi anı yaşamak için hazır olacaksın.

Kalkış noktasına ulaşmak için gece o saatte toplu taşıma yerine Uber kullanarak gelmeni öneriyorum.


Etkinlik Detayları

- Tarih: 21 Haziran

- Kalkış: 01:00 (Millennium Gloucester Hotel London Kensington. Kalkış saatinden en az 10 dakika önce otelin Casino girişinde Premium Tours rehberi ile buluşulacak.)

- Varış: 03:00 (Stonehenge)

- Fiyata Dahil: Gidiş-dönüş ulaşım ve yaz gündönümü etkinliği girişi

- Fiyat: Kişi başı £136.00

- Tur süresi: 8 saat


Hazırlık İpuçları

- Rahat Ayakkabılar ve Sıcak Giysiler

- Şemsiye ve Küçük Çanta

- Yiyecek ve İçecek: Yanına atıştırmalıklar almayı unutma. Stonehenge kafesi genellikle sabah 9:30’da açılıyor ve sıcak-soğuk içecekler, sandviçler, pastalar gibi çeşitli yiyecekler sunuyor ancak etkinlik sırasında kapalı olabilir.


Stonehenge Summer Solstice Sunrise Tour Rezervasyonu İçin: Buraya Tıkla


Bu bir Get Your Guide işbirliğidir.



Comments


bottom of page